Ceremoniële en aanvullende diensten

ELAN verzorgt uw ceremonie tot in de puntjes


Sinds 2002 voltrek ik, als beëdigd trouwambtenaar, burgerlijke huwelijken. Dit doe ik voornamelijk voor de gemeente Maastricht. Voor elk bruidspaar organiseer ik een complete ceremonie en schrijf ik een speech (van een half uur tot 3 kwartier), die telkens weer gepersonaliseerd is voor het bruidspaar. Hierbij helpen meer dan vijftien jaar ervaring me de wensen van elk bruidspaar tot in detail te honoreren.

Ook ben ik de uitdaging aangegaan om bij een internationale, zakelijke opleiding in het hoger beroepsonderwijs in Maastricht een college te geven over het onderwerp “etiquette”. Mijn ervaring als trouwambtenaar kwam mij hierbij goed van pas.

Dergelijke ceremoniële en andere, soortgelijke, diensten kan ik in het Frans (uiteraard!), Engels, Limburgs dialect en uiteraard ook Nederlands voltrekken. Mocht u specifieke wensen hebben m.b.t. het leiden van een ceremonie of een bijeenkomst, neem dan gerust contact met me op om te kijken of ik iets voor u kan betekenen. Ik zal graag uw gastvrouw en/of ceremoniemeester zijn!